• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda i thotë ‘Jo’ propozimit për martesë, të hënën në “Dashuria është në ajër”

Melo i tregon Edës për shtatzëninë e Selinit. E shokuar ajo shkon në festën që po mbahet për ribashkimin e saj dhe të Serkanit. Ky i fundit i propozon Edës për martesë, por përgjigja e saj i habit të gjithë. Eda i thotë jo propozimit të Serkanit. Ai mbetet i shokuar dhe pret një shpjegim nga Eda. Ajo i thotë se është lodhur nga të gjitha dhe largohet. Selin i kërkon Edës të mos heq dorë nga Serkanit për hir të saj.