• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda i propozon Serkanit për martesë, nesër në “Dashuria është në ajër”

Ballxha zhgënjehet pasi  Serkan nuk pranon që ajo ta shoqërojë në Paris. Eda hap kasafortën e Semihasë, por kjo e fundit e kishte menduar mirë këtë pjesë dhe e kap Edë mat. Eda i thotë se ajo ende nuk ka fituar. Semiha i kujton paktin e tyre që ajo t’i qëndrojë larg Serkanit. Eda bën të kundërtën dhe shoqëron Serkanin në Paris. Ajo surprizon Serkanin dhe i propozon për martesë. Ata marrin parasysh çdo pasojë dhe i tregojnë Semihas lajmin e martesës së tyre.