• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda dhe Serkan nuk ndahen dot nga njëri-tjetri, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda merr një ofertë për punë nga Efe.Ky i fundit e bind të punojë me të dhe Eda vendos të pranojë ofertën edhe pse në këtë mënyrë do jetë sërish pranë Serkanit. Serkan habitet kur mëson se Eda do punojë me Efen dhe mendon se ajo po e bën këtë për tu hakmarrë. Ai vë re se Eda e mban ende unazën e fejesës dhe ajo i tregon se e mban atë për t’i kujtuar vetes çfarë njeriu është ai. Alptekin shkon të bisedojë me Ajferin. Çfarë do t’i thotë ai?