• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda dhe Serkan bien në kurthin e Selinit, nesër në “Dashuria është në ajër”

Vajzat sfilojnë me fustanet e fondacionit të Ajdanit, por ajo që i mahnit të gjithë është Eda. Serkan i cili kërkon të fitojë sërish zemrën e Edës i lë asaj një letër për t’u takuar, por Selin e zëvendëson letrën me një tjetër. Ajdan kap mat Alptekinin duke e tradhtuar. Serkan dhe Eda presin të takohen me njëri -tjetrin në vende të veçanta. Pas një kohe, të dy humbasin shpresën dhe largohen. Eda u thotë vajzave se ajo kurrë nuk do ta besojë më Serkanin. Serkan i thotë Enginit se ai kurrë nuk do të ndalojë së provuari.