• youuinsttaaffccbb
TEST
1, Breaking News, Lajme

E vërteta e punësimit të Bieta Sulos në Ujësjellsin e Tiranës

Lajmi që përflaku rrjetin sot, ishte që Bieta Sulo, drejtuesja e emisionit të përditshëm dhe shumë të suksesshëm “Ftesë Në Pesë”, është një kohësisht edhe e punësuar si specialiste në Ujësjellësin e Tiranës. Në të vërtetë lajmi që ka aktivizuar sharësit e zakonshëm online, nuk është i vërtetë. Bieta Sulo, përveçse si drejtuese e emisionit “Ftesë në Pesë”, aktualisht nuk figuron
në asnjë bordero tjetër.
E vërteta është se Bieta ka qenë e angazhuar në një periudhë afatshkurtër në Ujsjellësin e Tiranës, por sipas konfirmimit zyrtar të drejtuesve të këtij institucioni, ka dhënë dorëheqjen në vitin 2018. Përfundimisht është shumë e lehtë të bësh zhurmë me lajme të paverifikuara, por është më e lehtë t’i verifikosh ato./revistawho.com