• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

E pabesueshme/ 16 foto të yjeve të famshëm para dhe pas photoshop-it

Photoshop-i është bërë pjesë e pandashme e rrjeteve sociale, revistave apo seteve fotografike, ndaj mos besoni çdo gjë që shikoni. Më poshtë janë disa nga fotot e yjeve botërore, të cilët kanë përdorur photoshopin për të përmirësuar imazhin e tyre.

6461860-18-650-8709c8cea9-1473147628 6461160-1-650-905ed79889-1473147628 6461460-4-650-7c6c4351bc-1473147628 6461260-2-650-fc7b878913-1473147628 6461510-5-650-fd53efe7dd-1473147628 6461760-15-650-c63de8a412-1473147628 6461660-11-650-22fe46bdee-1473147628 6461710-12-650-92ec522ed3-1473147628 6461310-3-650-82ebc94cdd-1473147628 6461610-10-650-5743d15241-1473147628 6461410-22-650-cf7bccf5a4-1473147628 6461360-21-650-3a9fe6ed37-1473147628 6461210-20-650-52c68304fe-1473147628 6461560-7-650-75a46e86e6-1473147628 6461910-19-650-8a2a2142a6-1473147628 6461810-16-650-db2702c7d7-1473147628