• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Seks

Do të shtangeni, ja çfarë u tregojnë femrat shoqeve për seksin me partnerin

Kur femrat fillojnë të tregojnë për gjëra seksuale, kryesisht i tregojnë vetëm gjërat me vlerë dhe gjërat më “epike”. P.sh, shumica e femrave kanë qejf t’i tregojnë shoqeve për vendet publike k u kanë bërë seks me të dashurin. Sidoqoftë, shpeshherë në bisedat ‘intime’ të vajzave futen edhe detajet tjera, por kjo është në rregull. P.sh., vajzat tregojnë kur kanë bërë seks anal, ose kur janë ‘takuar’ me një mikropenis (penis të madhësisë më të vogël se normalja). Por, meshkujt nuk kanë pse të brengosen, pasi shumica e femrave nuk flasin për detajet se sa shumë zgjat seksi, dhe as nuk e imitojnë fytyrën e të dashurit gjatë kohës që përjeton orgazëm, shkruan Telegrafi. Dhe, nëse jeta juaj seksuale është e tmerrshme – tejet e tmerrshme apo e mërzitshme, mos keni frikë sepse ajo nuk iu tregon shoqeve.