• youuinsttaaffccbb
TEST
Fotot, Jetë, Lajme

Djemtë e vegjël që shndërrohen në heroin e filmave, këto foto do t’iu ndryshojnë ditën!

Kur prindërit janë të fiksuar pas filmave dhe gjejnë mënyrën si të lidhin dëshirat e tyre me krijimin e kujtimeve të mrekullueshme për fëmijët është diçka shumë e veçantë. Në këto foto janë ‘inskenuar’ skena filmash ku protagonistë janë 2 fëmijë të vegjël. Nëse i adhuroni fëmijët, atëherë këto foto do ndikojnë padyshim në humorin e ditës.

Game of Thrones

Stop Thief!

The Lion King

Star Wars

/revistawho.com