• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Demir i vë Selinit një kusht të vështirë, nesër në “Kudo bashkë”

Lejla dhe Firuze bëjnë sërish plane për të afruar Selinin dhe Demirin. Pavarësisht grindjeve të tyre Selin dhe Demir darkojnë së bashku në shtëpi. Lejla dhe Firuze nuk i lënë rehat duke ardhur pa ftuar. Bora i kërkon edhe një shans Merves por a do të pranojë ajo? Lejla dhe Firuze i bëjnë dhuratë një fustan Selinit. Selin provon fustanin dhe e mahnit Demirin me pamjen e saj. Lejla dhe Firuze kanë përgatitur gjithçka dhe fikin dritat e shtëpisë me qëllim për t’i lënë Selinin dhe Demirin në intimitet. Demir e vë Selinin përballë një kushti të vështirë për të hapur zarfin ndërkohë që Selin i beson verbërisht Burakut.