• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Demir i propozon Selinës, ja ç’do ndodhë në episodin e fundit të “Kudo bashkë”

Vajzat surprizojnë Leilën dhe organizojnë festën e kënasë. Nga ana tjetër djemtë festojnë festën e beqarisë së Muharremit. Leila dhe Muharrem kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë. Një tjetër surprizë ndodh gjatë dasmës. Demir i propozon Selinës dhe planifikojnë udhëtimin e rradhës. Selin dhe Demir vendosin të jetojnë të lumtur historinë e tyre të dashurisë.