• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Demir i bën një surprizë shumë të bukur Selinës, nesër në “Kudo bashkë”

Bora braktis Merven. Merve i hap zemrën Demirit. Demir i qëndron pranë në këtë moment të vështirë. Ai prezanton Merven me Vedatin dhe i kërkon ta ndihmojë. Merve arrin të qetësohet në shoqërinë e Vedatit. Ajda përballet me një surprizë të pakëndshme nga Ibo. Ai e prezanton me mikeshën e tij dhe Ajda bëhet xheloze. Demir i bën një surprizë shumë të bukur Selinës dhe e gëzon shumë atë.