• youuinsttaaffccbb
TEST
A e dini se ..., Lajme, Modë

Dallimi mes xhinseve 10 euro nga ato që kushtojnë 300 euro

Në botë prodhohen dhe shiten miliarda xhinse në vit. Disa prej tyre kushtojnë me qindra euro, kurse të tjera mund të blihen me vetëm dhjetë euro. Por, cili është dallimi mes këtyre dy llojeve? Në një pjesë të nje dokumentari të bërë në Turqi, del se i njëjti material përdoret për dy llojet e xhinseve.

Sipas një hulumtimi të bërë, me një varg xhinsesh, del se nuk ka aspak dallim, ose është shumë i vogël. Mirëpo, shtëpitë e ndryshme të modës, janë ato që kërkojnë çmime të larta nga klientët.