• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Lajme

Cilët ishin “banorët” e rinj që hynë sot në shtëpinë e Big Brother?

Sot, mëngjesi në Big Brother ka nisur me sfidë për banorët. Në krevatin e Granitit u ul një vajzë e maskuar, e cila zgjoi banorët, por asnjë prej tyre nuk duhej të reagonte. Ajo e provokoi shumë Granitin, i cili sipas urdhrave nuk duhet të reagonte. Banorët ama nuk i lanë ca ngacmime me stil megjithëse nuk duhet të reagojnë në asnjë situatë.

MË tej siç është parë edhe online, ka hyrë edhe vetë Arbana në shtëpi dhe asnjë prej banorëve nuk duhej të reagonte, apo t’i fliste. Kjo javë ka qenë plot me lojëra argëtuese në shtëpinë e Big Brother./revistawho.com