• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla

Çiftet që veprojnë kështu… bëjnë shumë seks

Ju nuk do ta besoni, por një studim i fundit ka dalë në përfundimin se nëse doni të bëni më shumë seks duhet të dëgjoni më muzikë me zë të lartë.

Muzika i bën njerëzit shumë të lumtur dhe ajo nuk ndikon vetëm në marrëdhënien në çift, por edhe në raportet familjare.

Familjet që kanë dëgjuar muzikë me zë të lartë janë parë të qeshur, të gëzuar dhe shumë të lumtur me njëri-tjetrin.