• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

Çfarë ushqimesh duhet të konsumoni për të pasur bark të sheshtë?

Stina e verës është koha kur të gjithë përpiqemi të dukemi sa më mirë dhe një nga pikat e forta të të dukurit bukur është barku i sheshtë. Nëse doni që të jeni në formë të mirë sigurisht që duhet të keni kujdes me ushqimin dhe të hani shëndetshëm duke ndërthurur edhe ushtrimet me vaktet.

Për të pasur një stomak të sheshtë, duhet të keni parasysh se konsumi i disa ushqimeve është shumë i vlefshëm dhe listën e plotë të tyre e gjeni më poshtë:

Të bardhën e vezës

Kofshat dhe gjoksi i pulës

Peshku

Frutat e thata / revistawho.com