• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

Çfarë mendojnë në të vërtetë meshkujt gjatë seksit?

Siç femrave ju shkojnë qindra mendime në kokë, edhe gjatë seksit, edhe meshkujt kanë mendimet e tyre, sado që këta të fundit I kanë gjithsesi mendime rreth cilësisë së aktit. Zbuloni se çfarë mendojnë konkretisht…

A ka e përjetuar orgazmën?
Shumica e meshkujve thonë se mund të dinë kur femra aktron orgazmën, mirëpo në realitet kjo është njëra ndër gjërat rreth të cilave janë shumë të pasigurt. Posaçërisht nëse ajo pas raundit të parë dëshiron akoma. Ç’do të thotë kjo? Që herën e parë është ndier keq? Apo nuk i ka mjaftuar seksi? A ka e aktruar orgazmën?

Oh, vërtet janë të përsosura!
Nga perspektiva e tyre pothuajse të gjitha sisët e femrave janë të krijuara për t’u kënaqur ata. Mirëpo kur për herë të parë zhvisheni para tij, ai është momenti i kënaqësisë së plotë.

Qëndro, qëndro, qëndro
Njëra ndër brengat më të mëdha të meshkujve është se a ka zgjatur mjaftueshëm seksi. A ka mundur ish i dashuri i saj të vazhdonte më gjatë? A ka nevojë edhe për më shumë seks. Jo më pak e keqe nuk është as të menduarit se çfarë do t’u thotë shoqeve të nesërmen.

A guxoj ta bëj këtë?
Mbase i dashuri juaj dëshiron t’ju godasë diç më shumë në prapanicë apo t’ju kafshojë pak, mbase do të dëshironte të ejakulonte në ndonjë… vend pak më ndryshe se zakonisht. Mirëpo nuk është i sigurt a duhet të guxojë t’ju propozojë diçka të tillë. Nuk është i sigurt a e bëjnë atë njerëzit e tjerë as a do të hidhërohen nëse e provojnë.

Ku e ka mësuar ajo këtë?
Meshkujt me siguri nuk do të kundërshtojnë nëse u tregoni diçka të re në shtrat. Mirëpo, nëse ajo nuk është diçka për të cilën tashmë keni biseduar dhe që jeni pajtuar ta provonit, gjithsesi do të pyesë nga ju ka ardhur ai inspirim. A e ka parë atë në filma pornografikë? Apo mbase ish i dashuri ia ka mësuar atë? /Revistawho.com