• youuinsttaaffccbb
TEST
3, Instant Articles, Jetë, Lajme

Ka dy gjëra që i bëjnë vajzat e lumtura dhe nuk besojmë se i gjetët me të parën

Lumturia është gjë e çuditshme dhe kurrë nuk e di kur mund ta humbasësh, por ndjenjën e lumturisë në jetën e tyre gratë dhe vajzat gjithmonë e kërkojnë në vendin e njëjtë, në shoqërinë e mikeshave.

Hulumtimi, të cilin e ka kryer kompania ‘Kidspot’ ka treguar që 84% e vajzave kërkojnë mbështetjen e mikeshave, varen nga këshillat e tyre dhe argëtohen me to.

Familja dhe mikeshat janë ato që u sjellin më së shumti lumturi grave në jetë për shkak të dashurisë, mbështetjes dhe ndjenjës së sigurisë. Gjithashtu, duhet të theksohet që 3/4 e femrave lumturinë e gjen tek ushqimi, i cili nga njëra anë u ofron lumturi të madhe, por vetëm 4% e tyre pranojnë që ushqimi njëkohësisht është edhe armiku më i madh sepse shkakton probleme me peshën./revistawho.com