• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Jetë

Çfarë duhet të dijë një burrë për seksin?

Autorja Arne Hoffman ka mbledhur në një libër një numër këshillash për meshkujt, se çfarë duhet të dinë ata për organet gjenitale dhe seksin.

-Mos e ulni dhunshëm ereksionin e mëngjesit. Kjo do u dëmtojë aparatin e penisit.

-Nëse keni vetëm një ose dy ereksione mëngjesi në muaj dhe ndjeni që testikujt i keni të butë, niveli i testosteronit tuaj është i ulët. Terapia: Sport, humbje peshe, më pak stres.

-Mos i ndërroni shumë shpejt dhe me forcë pozicionet seksuale. Kjo mund të sjellë thyerje të penisit.

-Cilësia e spermës rritet nëse nuk bëni seks çdo ditë dhe të paktën tre muaj keni jetuar shëndetshëm: me sport, pa cigare dhe me ushqim të mirë.

-Nëse keni probleme me impotencën, nuk ndihmon gjithmonë Viagra. Farat e kungullit e rrisin nivelin e testosteronit.

-Kujdes me masturbimin, trupi mund të mësohet me këtë gjë dhe kjo e vështirëson seksin me partneren.

-Vetëm 40 përqind e femrave vijnë në orgazmë brenda dhjetë minutash. Ndaj jepini asaj kohë. Brenda 20 minutash vijnë në orgazmë 90 përqind.

-Gjatë menstruacioneve, gjoksi bëhet shumë i ndjeshëm, ndaj kujdes, mos i ngacmoni me forcë.

-Nëse një femër i kryqëzon këmbët shpesh, ajo po stimulon zonën e saj gjenitale. Ky është një sinjal.

-Duhet të rruheni përpara seksit. Qimet irritojnë trupin e saj.

-Mos i hiqni gjithmonë çorapet të fundit. Meshkujt me çorape nuk janë shumë erotikë.

-Kafeina pengon aftësinë për të pasur ereksion.

-Alkooli i stimulon gratë, por mos e teproni.

-Kur ajo është poshtë, vendosini një jastëk poshtë të pasmeve. Kjo e stimulon më mirë klitorin dhe penisi depërton më mirë.

-Në një çorape najloni bëni tre nyje dhe vendoseni në fund të penisit. Kjo bën që ereksioni të zgjasë më shumë.

-Kërkojini ndihmë ndonjëherë partneres, që ajo ta fusë penisin në vaginë me duart e saj.

-Pasi e keni depërtuar për herë të parë, bëni një pauzë të vockël. Në këtë mënyrë ajo mësohet me penisin brenda.

-Mos prisni që të vini të dy në orgazmë njëkohësisht. Gratë vijnë më vonë.

 

Leave a Reply