• youuinsttaaffccbb
TEST
Bukuri, Lajme, Modë

Çantat gjithnjë e më të vogla, ja çfarë sugjerojnë shtëpitë e modës

Pak muaj më parë u prezantua një trend shumë i veçantë i çantave. Ndoshta prej vitesh nuk ishin parë çanta mikro, me përmasa shumë të vogla, të cilat mund të përdoren për çdo rast. Por duket se imagjinata e shtëpive të modës ka shkuar edhe më tej. Në sfilatat e fundit në javën e modës në New York është vënë re se çantat mikro po vazhdojnë të zvogëlohen, madje disa prej tyre arrijnë deri në madhësinë e një kutie shkrepseje. Për shumë prej jush ky trend mund të duket i çuditshëm dhe jo-funksional, por duhet thënë se këto çanta janë stil. Propozimet që vijnë nga shtëpitë e modës janë të shumta dhe ju keni mundësi të gjeni një model që është i përshtatshëm për ju dhe të bëni të tuajën një çantë të ngjashme me to. /revistawho.com