• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Ja çfarë është shumë e rëndësishme në shtrat

Vetëm një në katër çifte të martuara thonë se e puthin partnerin gjatë seksit, ndërkohë që kjo është diçka shumë e rëndësishme. Në fazat e para të lidhjes, ose kur njerëzit kanë një lidhje puthja mbetet popullore. Megjithatë kur njerëzit kanë shumë kohë bashkë, shanset që të puthen ulen ndjeshëm. Studimi është kryer nga faqja e njohur e takimeve, Victoria Milan. Sipas këtij studimi, vetëm 25 për qind e atyre që janë në një lidhje afatgjatë e pranojnë se e puthin njëri-tjetrin gjatë seksit, krahasuar me 79 për qind w atyre që flirtojnë ose kanë një lidhje. Megjithatë, 84% mendojnë se puthja është e rëndësishme për marrëdhënien. 92% mendojnë se puthja është joshëse dhe erotike. Por për çudi, 95% e pranojnë se jo të gjithë dinë se si të puthin mire. \noa.al