• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Instant Articles, Lajme, Who Serial

Vrasje të vogla/ Serhan mëson mashtrimin e Kerimit, ja ç’do ndodhë nesër

Mehmet dyshon se Emre ka kryer krimin e  Arzusë. Emre i kërkon Pelinit të hanë drekë së bashku në përvjetorin e martesës së saj me Tajlanin. Pelin e ka të vështirë të pranojë sepse është një ditë e veçantë për të por Emre e kërcënon. Oja i tregon Serhanit se nuk ka besim tek Kerim pasi ai e ka gënjyer. Serhan i kërkon Ojas të mos përfshihet në këtë çështje sepse do e zgjidhë ai. Tajlan rezervon në një restorant për të festuar përvjetorin e martesës. Pelin nuk pranon për shkak të kushtit që i vuri Emre. Serhan shkon në shtëpinë e Kerimit dhe e provokon gjatë bisedës për të mësuar nëse ai e njeh Edipin. Tajlan dhe Emre e kalojnë mbrëmjen duke pirë. Emre e çon Tajlanin të dehur në shtëpi. Pelin dhe Emre e kalojnë natën duke biseduar e duke kujtuar kohët e vjetra. Serhan i tregon Ojas se Kerim nuk di asgjë për Edipin. Oja nxehet me Kerimin por Serhan e ndalon. Burxhu dhe Emre ftojnë Pelinin dhe Tajlanin por Pelin nuk pranon. Pelin dhe Tajlan dalin për të festuar përvjetorin e martesës. Pelin përpiqet të largohet nga restoranti për të shkuar tek Emre./revistawho.com