• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme, Who Serial

Bija ime/ Demir mëson sëmundjen e Ojkysë, ja ç’do ndodhë të hënën

Murat mëson sëmundjen e Ojkysë dhe i thotë doktorit të njoftojë Demirin. Doktori telefonon Demirin dhe i kërkon të shkojë në spital. Murat i tregon Xhandanit sëmundjen e Ojkysë. Demir shkon në spital dhe doktori i tregon të vërtetën. Demir përlotet kur mëson sëmundjen e Ojkysë. Ai shkon në shtëpi dhe përqafon fort Ojkynë. Ojky i tregon Demirit se shkoi në jetimore. Demir ndihet në faj për sjelljen e tij ndaj Ojkysë. Ai e dënon Ojkynë që të mos shohë televizor. Ojky dhe Demir luajnë me njëri-tjetrin. Demir i jep vetes guxim që të mos dorëzohet. Xhemal e gjen Xhandanin duke qarë. Ajo i tregon se një e afërme e saj është sëmurë. Ojky rrëzohet dhe lëndon gjurin. Demir fillon të shqetësohet shumë për të bijën. Demir i lexon libër Ojkysë./revistawho.com