• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Bahar fut në kurth Nehirin, Tarik e ndihmon, ja ç’do ndodhë nesër

Bahar i propozon Tarikut të bashkëpunojnë pasi të dy kanë të njëjtin qëllim, ai të fitojë Nehirin dhe ajo Nazimin. Tarik pranon dhe Bahar i ngre një kurth Nehirit. Kjo e fundit detyrohet ta lë Mertin me Nazimin dhe Baharin pasi i duhet të shkojë në një darkë pune. Nehir dehet gjatë darkës dhe Tarik përfiton për të zbatuar planin e tij. Merjem zbulon kush fshihet pas vrasjes së vëllait të saj.