• youuinsttaaffccbb
TEST
Seks

Arsyeja e vërtetë pse pëlqehet seksi oral, sipas shkencës

Si një paralojë është i shkëlqyer dhe të gjithë e pëlqejnë, por duke u nisur nga studimet e fundit duket se ka më shumë shkencë në arsyen pse njerëzit e pëlqejnë seksin oral. “Të gjithë e dinë se qenia njerëzore ka një dëshirë të lindur për të zhbiruar në jetën e tij seksuale duke pasur si qëllim riprodhimin, por kur flasim për seksin oral gjërat ndryshojnë”, shkruhet në gazetën e riprodhimit dhe imunologjisë. Bazuar në këtë studim femrat pëlqejnë të japin seks oral sepse gëlltitja e spermës i bën të mendojnë se ndihmon trupin e tyre të njihet me ADN­në e mashkullit, shkruan Shije. Nga ana tjetër i ndihmon gratë shtatzëna sepse në këtë mënyrë trupi nuk e sheh farën e fekonduar si trup të huaj gjë e cila ndihmon në shumë çregullime gjatë shtatzanisë. Arsyeja sepse meshkujt duan të bëjnë seks oral tek një femër sipas këtij studimi qëndron në faktin e zbuluar së fundmi se femrat sa më shumë marrin seks oral, aq më pak gjasa kanë të tradhtojnë partnerët e tyre. Njerëzit kanë dhe një arsye më të fortë se të sipërpërmendurat: Sepse ndihen mirë. Dhe ndihen të lirë kur bëjnë seks oral.