• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Lajme

Arilena sapo na dha një sinjal. Të jetë ajo që po mendojmë?

Arilena Ara ka rifilluar punën për projekte të reja, megjithëse nuk dimë të ketë ndaluar ndonjëherë. Megjithatë duhet ta pranojmë se ka qëndruar pak e distancuar nga gjithë vëmendja në media sociale duke postuar rrallë. Një këngë me siguri po e bën gati, pasi vetëm një foto e saj i bëri gjithë miqtë të flasin. Disa paralajmërojnë diçka të bukur, e të tjerë thjesht mezi presin rikthimin e Arilenës. Vetë këngëtarja nuk ka bërë ndonjë koment, por në këtë rast, miqtë dhe të afërmit janë një burim i besueshëm informacioni. Ndaj përgatituni…/revistawho.com