• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ali arreston Jamanin, nesër në “Amaneti”

Seher dhe Jaman më në fund po afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Jaman e pyet Seherin nëse ka frikë nga ai pasi e ka vënë re se ditët e fundit ka qenë e shqetësuar. Ai kujton sa shumë ata kanë kaluar bashkë dhe sesi situata ndryshoi. Seher i thotë se nuk është ai problemi dhe me sytë e përlotur shprehet hapur. Por në këtë moment Ali shkon dhe arreston Jamanin për trafikim të qenieve njerëzore. Seher nuk mund ta besojë çfarë po ndodh dhe mbron Jamanin.