• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ajdan i kërkon një nder Edës, të hënën në “Dashuria është në ajër”

Ajfer dhe Fifi fillojnë punë pranë fondacionit të Ajdanit. Eda takon një person që ka lidhje me prindërit e saj të ndjerë. Serkan i qëndron pranë Edës në këtë moment të vështirë dhe i shkon në darkë poshtë shtëpisë. Ajdan kërkon një nder nga Eda. Eda mban fjalim para studentëve. Ndërkohë fshehtas arrin t’i kthejë unazën Serkanit.

CLOSE
CLOSE