• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

A është vërtet Selin shtatzënë? Ja ç’do ndodhë këtë javë në “Dashuria është në ajër”

Pasi mëson se Selin është shtatzënë, Eda vendos të qëndrojë larg Serkanit. Nga ana tjetër, Serkani është i tronditur nga qëndrimi i Edës, por përpiqet të mbajë dashurinë e tyre. Këtë herë është Serkani ai që do të luftojë për Edën. Eda, nga ana tjetër, kërkon të dijë nëse Selin është vërtet shtatzënë. A është vërtet Selin shtatzënë? Apo është e gjitha një lojë? Nga ana tjetër, Selin është e vendosur të mos dorëzohet. Ai merr vendime radikale për jetën e tij. Vendimet e reja të Serkanit do i shokojnë të gjithë. A do ta gjejnë Eda dhe Serkan mundësinë për të bërë një fillim të ri në dashurinë e tyre?