• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Lajme

9 gjërat që bëjnë çiftet e lumtura dhe që janë kaaq të thjeshta

Dëgjojmë të flitet shumë për çiftet e lumtura dhe se si ata e mbajnë gjallë marrëdhënien e tyre. Më poshtë do të lexoni 9 gjërat që ata bëjnë bashkë për tu ndjerë sa më të lumtur krah njëri-tjetrit:

  1. Qeshin sëbashku. Thonë se e qeshura të zgjat jetën dhe kur kjo gjë bëhet dyshe mendoni pak sa të lumtur duhet të ndiheni
  2. Bëjnë kompromise
  3. Komplimetojnë njëri-tjetrin        
  4. Qëndrojnë bashkë në të mirë e në të keqe
  5. Janë të sinqertë me njëri-tjetrin
  6. E dëgjojnë njëri-tjetrin
  7. I kërkojnë falje njëri-tjetrin
  8. Shpenzojnë kohë me njëri-tjetrin
  9. Përpiqen me cdo kusht ta bëjnë njëri-tjetrin të lumtur