• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Këshilla, Lajme

7 diferencat mes zakoneve të të pasurve dhe të varfërve

Eshtë e pabesueshme të mendosh se 26 bilionerë zotërojnë asete të barabarta me numrin e gjithë popullsisë së varfër të kësaj bote. Ne ju zbulojmë 7 zakone që i dallojnë njerëzit e varfër nga të pasurit sipas ‘Bright Side’:
1-Bamirësia
Bamirësia është një shenjë e një mendje dhe jete të pasur. 79% e këtyre individëve të pasur kanë dhënë bamirësi.
2-Mos thuaj asnjëherë jo
Mos refuzo asnjëherë idetë e reja edhe nëse dyshon se ato nuk do të funksionojnë. Ja vlen të rrezikosh.
3-Mos u merni me thashetheme nëse doni të bëheni të pasur.
Thashethemet dëmtojnë marëdhëniet dhe mbyllin dyert e suksesit tuaj.
4-Duhet të keni një pikësynim dhe jo vetëm dëshira.
Nëse doni të bëheni të pasur nuk mjafton vetëm dëshira. Vendosini vetes një pikësynim dhe veproni.
5-Të pasurit lexojnë shumë
Leximi ju edukon dhe ju jep ide të reja.
6-Nuk është nevoja të mburreni.
Më të pasurit nuk marrin rrobat më të shtrenjta. Dikush që jeton pranë jush mund të jetë një bilioner dhe ju mund të mos e zbuloni këtë në pamje të parë.
7-Të pasurit kujdesen për shëndetin e dhëmbëve.
Buzëqeshja është e rëndësishme dhe është gjëja e parë që vëmë re tek dikush. Era e keqe e gojës apo dhëmbët jo të shëndetshëm do prishte imazhin tuaj./revistawho.com