• youuinsttaaffccbb
TEST
Seks

6 mënyra për ta bërë mashkullin të fiksohet çmendurisht pas teje

Për ta bërë atë të ketë mendje dhe sy vetëm për ju, ka disa mënyra të cilat ju vijnë në ndihmë.

Seksi oral: Edhe nëse nuk ju pëlqen, meshkujt e adhurojnë këtë gjë dhe me siguri është një nga mënyrat që do t’i sjellë shumë në qejf dhe do të jenë edhe më interesant në shtrat.

Letra dashuri: Listoni gjërat e ‘pista’ që doni të bëni me të sapo ta takoni. Jepini krah fantazisë së tij dhe ai do të pres me padurim takimin me ju.

Lini të brendshmet tuaja në shtëpinë e tij: Pasi të largoheni, lini të brendshmet tuaja mbi shtrat apo gjetkë në dhomë. Kjo do ta bëjë atë të kujtojë edhe një herë atë çfarë ka kaluar me ju një natë më parë.

Selfiet: Dërgojini foto seksi të trupit tuaj për t’i ngacmuar fantazinë, por bëni kujdes, asnjëherë mos përshini fytyrën në to.

‘Gjuetia’ ndjellëse: Dërgoji një mesazh të koduar ku t’i jepni disa sinjale që do ta ndihmojnë t’ju gjeje se ku jeni duke e pritur, dhe tregojini disa nga detajet interesante që do të bëni pasi ta takoni.

Seks përmes telefoni: Kjo është një nga mënyrat që nuk del kurrë jashtë lojë. Meshkujt preferojnë shumë të luajnë me fantazinë, e për këtë i duhet ndihma juaj. Eksperimentoni pozicione të reja seksuale: Sigurisht, kjo është një nga pikat e forta që atë do ta bëjë të fiksohet pas jush dhe të mos kërkoj askënd tjetër./Panorama