• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

6 gabimet më të mëdha që bëjnë çiftet në vitin e parë të martesës

Viti i parë i martesës është më i rëndësishmi për të gjithë çiftet e reja. Nga ai varen të gjithë vitet që do të vijnë prandaj duhet të bëni shumë kujdes. Gjatë kësaj kohe do të kuptoni nëse keni zgjedhur partnerin e duhur dhe njëkohësisht duhet të balanconi gjërat e tjera. Për shkak të dashurisë që ndjeni për njëri-tjetrin mund të mendoni se kjo është e gjitha që doni, por harroni se para martesës keni pasur edhe një jetë tjetër. “Relationship Rules” ju rendit 6 gabimet më të zakonshme që bëjnë çiftet në vitin e parë të martesës.

  • Harroni të takoni miqtë tuaj të vjetër
  • Prisni me çdo kusht që partneri juaj të ndryshojë
  • Përpiqeni t’i shmangeni debatit pa e sqaruar më parë
  • Harroni të kujdeseni për veten
  • Dëshironi që të keni një fëmijë së bashku
  • Nuk menaxhoni paratë së bashku /revistawho.com