• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Lajme

5 ushtrime pa vegla dhe pa instruktor që mund t’i bësh vetë në shtëpi

Që të kthesh veten në formë pas pushimeve duhet të kesh parasysh shumë pak gjëra, duke nisur nga ushqimi i kontrolluar, për të cilin duhet të tregosh kujdes, e deri tek ushtrimet fizike, të cilat duhet të vënë në lëvizje gjithë trupin.
Ka vetëm 5 ushtrime që duhet t’i bëni patjetër:
Cardio ose vrap
Jumping jack
Squat
Push ups
Plank
Të gjitha këto ushtrime vënë në lëvizje gjithë trupin, e nuk kanë nevojë për mjete ndihmëse. Përpiquni të bëni ndryshime dhe të provoni metoda të ndryshme për të mos e lejuar veten të mërziteni. Gjithashtu, kini parasysh që të mos e shtyni stërvitjen. Niseni gjithçka gradualisht, mos u nxitoni të bëni gjithçka që në fillim./revistawho.com