• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Këshilla, Lajme

5 truket psikologjike që do t’ju ndihmojnë t’i njihni njerëzit më mirë

Edhe pse jemi unikë në mënyrën tonë, ne ndajmë të njëjtën natyrë njerëzore. Kjo na lejon të krijojmë lidhje me njerëz të tjerë dhe më e rëndësishmja, të zbulojmë më shumë për mënyrën e tyre të të menduarit. Duke përfituar nga ato që ne dimë brenda vetes sonë, është e mundur të ndikojmë në vendimet dhe mendimet e të tjerëve. Më poshtë ju sjellim disa ‘truke’ psikologjike të cilat mund t’iu ndihmojnë të gjithëve sipas ‘Bright Side’:

  • Kthejeni mosmarrëveshjen në avantazh.
  • Heshtja mund të jetë tërheqëse.
  • Konfidenca i tërheq njerëzit.
  • Krijoni një reagim për të vëzhguar.
  • Krijoni besim për të ndërtuar besimin./revistawho.com