• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla

5 shenjat kur ai është i duhuri

Është shumë e vështirë të krijosh një marrëdhënie, por kur ai sillet në këtë mënyrë diheni që është i duhuri.

  1. Kur nuk e ke problem ti ankohesh për çdo gjë dhe ai të jetë aty, për të të dhënë mbështetje dhe zgjidhjen e duhur.
  2. Kur ai ka si pikë referimi familjen dhe miqtë e tij.
  3. Kur ti i thua gjithçka pa u ndjerë e paragjykuar.
  4. Kur ai bën gabim dhe nuk ka turp të të thotë më fal.
  5. Kur kuptoheni me sy.