• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

5 mënyra si mund të vishni një këmishë të bardhë

1.Supet jashtë.

Zbërdheni këmishën tuaj deri në gjysëm dhe ule jakën derisa ajo të qëndrojë fikse tek supet tuaj.

2.Lidh mëngët në një anë.

Zbërtheni këmishën tuaj deri te gjoksi. Tërhiqe një mëngë rreth gjoksit tuaj dhe tjetrën rreth supit, më pas formoni një nyje.

  1. Zbuloni dekoltenë.

Zbërtheni kemishën deri te gjoksi dhe mengët e saj i lidhni njëra mbi tjetrën, një lidhje të thjeshtë.

  1. Visheni si një fund.

Visheni këmishin rreth belit tuaj, lidhini mëngët për të krijuar iden e një rripi dhe hapni kopsat derisa të arrini gjatësinë e dëshiruar.

  1. Lidhja për ta pasur me një krah jashtë.

Lini jashte njërin prej krahëve tuaj, e më pas mëngën e këmishës rrotullojeni rreth belit duke e fiksuar me nje kapse.