• youuinsttaaffccbb
TEST
Këshilla, Lajme

5 arsye se pse çiftet heqin dorë nga njëri-tjetri në momentin e fundit

Ndodh shpesh që marrëdhëniet të përfundojnë për një arsye ose në tjetër. Disa çifte kanë kuptuar se nuk mund të qëndrojnë bashkë në momentin e fundit, atë të altarit. Më poshtë ju sjellim 5 arsye se pse kjo situatë e çuditshme ndodh në momentin më të papërshtatshëm sipas ‘BrightSide’:

* Presioni nga të dashurit tanë: të afërmit, miqtë. Të dashurit tanë ndonjëherë e shohin situatën tonë ndryshe dhe mund të mbjellin një kokërr dyshimi brenda nesh.
* Një burrë mendon se e vetmja gjë që dëshiron gruaja e tij është dasma e tyre.
* Kur kuptoni se nuk jeni i lumtur me një person edhe pse jeni i dashuruar.
* Kur kuptoni se ky njeri nuk është për ju.
* Kur keni keqkuptime për një kohë të gjate dhe kjo ndodh edhe shumë pranë ceremonisë suaj./revistawho.com