• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla

4 gjërat që meshkujt beqarë kërkojnë nga një marrëdhënie

“National Singles Week” ka publikuar një studim se çfarë preferojnë meshkujt në një marrëdhënie dashurie. Në këtë studim kanë marrë pjesë 5000 meshkuj dhe ata kanë renditur katër gjëra, që ata i konsiderojnë shumë të rëndësishme.

98% e tyre kërkonin të trajtoheshin me shumë respekt nga të dashurat e tyre, 97% e tyre donin të gjenin një femër ku ti besonin, 95% e tyre kërkonin të ndiheshin rehat në komunikim dhe 91% e tyre vlerësonin shumë sensin e humorit tek vajzat.