• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Këshilla, Lajme

3 gjërat e vogla, që e bëjnë lidhjen tuaj të mrekullueshme

Me këto tri gjëra të vogla ju mund të bëni një ndryshim të madh në marrëdhënie (për mirë).

  1. Bëjeni më të lehtë

Ju nuk jeni shërbëtor i partnerit, por bëni çfarë të mundeni, që ta bëni jetën e tyre dhe tuajën më të lehtë. Programojeni jetën dhe jepni atij hapësirë për ta jetuar edhe jetën e tij.

  1. Jepni partnerit një pushim

Jeta jonë mund të jetë mjaft e vështirë, sidomos kur duhet ta balancojmë jetën shtëpiake me atë të punës. Befasojeni partnerin duke i dhënë pak “pushim”. Lëre që ta kalojë një fundjavë pa ty dhe thjeshtë jepini një “pushim” nga jeta e përbashkët.

  1. Lëri partnerit shënime të ndryshme në letër

Lëri atij diçka që do t’i pëlqejë shumë dhe ndonjë shënim, të cilin do ta gjejë. Një shënim “Të dua” në një letër të vendosur në dritaren e banjos, në tavolinën e bukës apo afër shtratit, që kur të zgjohet, ta shohë. Kjo do ta bëjë të ndihet shumë mirë dhe do bëjë një ndryshim të madh në marrëdhënie./revistawho.com