• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme

24 fotot që tregojnë se koha punon edhe në fytyrën e VIP-ave, por jo gjithmonë bën dëme

Duket sikur të ishte dje kur Angelina Jolie u bë shumë e famshme me rolin e Lara Croft, por kanë kaluar 20 vite. Ashtu si për Angelinën, edhe për shumë personazhe të tjerë publik, koha ka kaluar dhe fytyra e tyre ka pësuar ndryshime. Më poshtë ju sjellim 24 fotot që tregojnë ndryshimet e tyre dhe me siguri do të habiteni. Disa kanë ndryshuar në mënyrë drastike ndërsa të tjerë kanë pësuar ndryshime të lehta. Ka edhe nga ata që duken njësoj si vite më parë, por më shumë po iu lëmë t’i shihni vetë.