• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

20 vjet Vodafone Albania… Pa limit

Ndërsa bariu një skaj largët, mes malesh, veri Shqipërisë, duhet kalojë natën duke ruajtur dhentë e tij, shoqëruesin mirë gjen celularin dhe muzikën zgjedh ta dëgjojë prej internetit. Pasi mami duarartë, nxjerr prej tezgjahut qilimin e radhës, ku ka thurur motivet tradicionale, një ngadyqanet e vogla tek Pazari i Vjetër i Krujës, e bija ka një punëedhe mirë për bërë: t’i promovojë e t’i shesë ato punime mrekullueshme, përmes platformës online. Kur gjyshja gatuanushqimet e preferuara mbesës, kjo e fundit gëzon me video e postime Instagram, duke e ndarë shijen e ëmbël shtëpisë saj, tek gjithë miqtë virtual. Nëse gjendet mes detit, e dëgjon një shkreptimë, peshkatari mund informohet përçmenduritë” e motit përmes aplikacionit ka celular, ashtu si edhe fermeri kur sapo ka bërë mbjelljet e stinës

Këto janë disa nga ato historitë e vogla, personale, familjare, përditshmes, jetës dhe punës çdo shqiptari, jeton fshat a qytet, veri a jug… cilat lidhen gjitha, prej 20 vitesh, nga një rrjet i fuqishëm e nuk njeh limit, për të plotësuar çdo nevojë e dëshirë tyre, e për mbajtur lidhur fort shpirtin njerëzor me teknologjinë, traditën me ardhmen, guximin për investuar çdo fushë me sigurinë e garancinë për suksesashtu si dy brigjet e një ure, krijojnë gjithmonë një pikë takimi, mes njerëzve, kohëve e shërbimeve.

Kjo është fuqia e Vodafone GigaNet, i çertifikuar si rrjeti imirë celular për 4 vite rresht dhe si rrjeti i mirë fiks për2021-shin nga kompania ndërkombëtare Umlaut.

Ndër këto 20 vite Vodafone Albania ka arritur jetë kudo, si rrjeti me mbulimin gjerë 4G (98,3%  popullsisë), me zgjidhjet shpejta IoT, me cilësinë e shpejtësinë e shërbimeve pa limit, telefoninë celulare e atë fikse.

20 vite Vodafone Albania janë një arsye e fortë për t’u festuar e për t’u ndjerë bashkë, si një familje e madhe, gjithmonë nën moton: Together We Can!