• youuinsttaaffccbb
TEST
3, Instant Articles, Lajme

16 herët që mbretërorët bënë ‘xing’. Kujt i rri më mirë?

Moda që duhet të ndjekë familja mbretërore është shumë specifike. Protokolli kërkon që të gjithë përfaqësuesit e tyre të vishen me fustane apo të tjera kombinime që janë ‘chic’, por edhe modeste. Sigurisht të kushtëzuara edhe nga rrethanat princeshat e Europës drejtohen tek i njëjti stilist herë pas here, duke përsëritur jo rrallë edhe veshjet e tyre. Më poshtë po ju listojmë disa foto ku shfaqen princesha ose mbretëresha të veshura njësoj. Se kujt i shkon më shumë cila veshje, komentin po ua lëmë ju…

“The Vampire’s Wife dress”: Princeshë Beatrice dhe Dukesha Kate Middleton

“Velloja Self-Portrait”: Kate dhe Princeshë Sofia

“Fustani Emilia Wickstead”: Kontesha Sophie dhe Princesha Beatrice

“Stella McCartney”: Princesha Charlene e Monaco dhe Mbretëresha Maxima

“E preferuara”: Princesha Alexandra e Sayn-Wittgenstein-Berleburg, Princeshë Alexandra e Lukemburgut, Kate Middleton dhe Princesha Madeleine

Charlotte Casiraghi dhe Princeshë Alexandra e Hanover

Mbretëresha Maxima dhe Princeshë Madeleine

Princeshë Mette Marit dhe Princeshë Mary

Kate Middleton dhe Meghan Markle

Princeshë Mary dhe Princeshë Charlene

Kate Middleton dhe Princeshë Mette – Marit

Princeshë Victoria dhe Mbretëresha Maxima

Mbretëresha Maxima dhe Princeshë Charlene

Princeshë Marie Chantal  dhe Melania Trump

Princesha Sofia dhe Kate Middleton

Princeshë Clarie dhe Princeshë Mette Marit

Meghan Markle dhe Mbretëresha Letizia