• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme, Who VIP

15 fotografi surprizë të liderëve kur ishin të rinj

Bill dhe Hillary Clinton në Universitet

Bill dhe Hillary Clinton në Universitet

 

George H.W. Bush në ekipin e basketbollit

George H.W. Bush në ekipin e basketbollit

 

Barack Obama i veshur me xhaketë lëkure

Barack Obama i veshur me xhaketë lëkure

 

Joe Biden rreth të 20-ve

Joe Biden rreth të 20-ve

 

Richard Nixon duke lozur futboll

Richard Nixon duke lozur futboll

 

 

Gerald Ford duke luajtur futboll në University of Michigan -

Gerald Ford duke luajtur futboll në University of Michigan

 

 

Winston Churchill me uniformë ushtarake

Winston Churchill me uniformë ushtarake

 

Nelson Mandela në vitin 1961, me veshje tradicionale -

Nelson Mandela në vitin 1961, me veshje tradicionale

 

Fidel Castro para se të linte mjekrën karakteristike

Fidel Castro para se të linte mjekrën karakteristike

 

Joseph Stalin i veshur dhe krehur me stil, rreth të 30-ve

Joseph Stalin i veshur dhe krehur me stil, rreth të 30-ve

 

Kim Jong-Il me prindërit

Kim Jong-Il me prindërit

 

Vladimir Putin i fotografuar nga një gazetë

Vladimir Putin i fotografuar nga një gazetë

 

Benjamin Netanyahu me uniformën ushtarake të Izraelit -

Benjamin Netanyahu me uniformën ushtarake të Izraelit./NOA

 

CLOSE
CLOSE