• youuinsttaaffccbb
TEST
Fotot, Jetë

15 foto magjike/ Dashuria është kudo rreth nesh

Këto foto fantastike mes kafshëve tregojnë magjinë dhe fuqinë e dashurisë. Nga shpendët tek gjitarët dhe insektet, kjo forcë e pashpjegueshme, i jep bukurinë dhe vazhdimësinë botës sonë çdo ditë./pasqyre.al