• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Lajme

14 fëmijë që ngjajnë si klonë të baballarëve të tyre VIP

“Bëmë baba të të ngjaj”, është shprehja që do i shkonte më përshtat personazheve të famshëm që janë sozi e baballarëve të tyre. Nga David Beckham dhe djali i tij Brooklyn deri tek Prince William dhe kloni i tij Prince George, më poshtë ju sjellim personazhet e famshëm që duken njësoj si baballarët, në të njëjtën moshë.

Po mos t’i vendosnim emrat në fotot e mëposhtme me siguri as nuk do t’i dallonit njëri nga tjetri!

Will smith dhe Jaden Smith në moshën 21 vjeçare
Ice Cube dhe O’shea Jackson Jr. në moshën 23-vjeçare
Tom Hanks dhe Colin Hanks në moshën 41 vjeçare
Princi Charles dhe Princi William në moshën 37 vjeçare
Princi Charles dhe Prince Harry në moshën 35 vjeçare
Kirk Douglas dhe Michael Douglas në moshën 30 vjeçare
Bob Marley dhe Ziggy Marley në moshën 36 vjeçare
Clint Eastwood dhe Scott Eastwood në moshën 28 vjeçare
Arnold Schwarzenegger dhe Patrick Schwarzenegger në moshën 23 vjeçare
Jerry Stiller dhe Ben Stiller në moshën 44 vjeçare
John Lennon dhe Sean Lennon në moshën 40 vjeçare
Alan Thicke dhe Tobin Thicke në moshën 42 vjeçare
David Beckham dhe Brooklyn Beckham në moshën 18 vjeçare
Princi William dhe Princi George në moshën 5 vjeçare