• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla

12 gjërat që mendoni kur flini për herë të parë në shtëpinë e të dashurit

 1. Merrni me vete të gjitha gjërat e mundshme, pizhama, furçën e dhëmbëve, make-up, shampo, rrobat, gjithçka që e keni të nevojshme.
 2. Paragjykoni mënyrën se si ai ka arreduar shtëpinë e tij.
 3. Pyesni veten kush ka fjetur tjetër në shtratin e tij.
 4. Ziheni nëse duhet të flini me apo pa rroba.
 5. Ndiheni shumë keq pasi nuk jeni fare rehat.
 6. Dreq! Ku janë të brendshmet e mia.
 7. Zgjoheni para tij dhe nuk të zë gjumi.
 8. Ju zë paniku si dukeni në mëngjes.
 9. Keni frikë se mos aroma e gojës suaj nuk është aspak e hijshme.
 10. Do donit të flinit në krevatin tuaj.
 11. Ndiheni keq pa ndonjë arsye.
 12. Nuk dini çfarë të bëni ta puthni, përqafoni apo ti thoni mirupafshim.