10 gjërat që e bëjnë jetën tuaj më paqësore"/>
 • youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Jetë

10 gjërat që e bëjnë jetën tuaj më paqësore

Nëse doni që jeta juaj të jetë sa më pak kaotike dhe e qetë, duhet të ndiqni këto 10 këshilla.

 1. Mos lini asgjë për momentin e fundit
 2. Rezistoni 1 orë pa e parë telefonin
 3. Mos shihni televizor
 4. Gjeni pak kohë orë për të pirë një caj
 5. Mbylluni në tualet dhe rifreskoni grimin tuaj
 6. Hiqni dorë nga gënjeshtrat e bardha
 7. Mos e mbingarkoni
 8. Merrni frymë thellë 100 herë
 9. Merruni me dicka artistike
 10. Mos bëni asgjë