• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Lajme

10 gabimet që njerëzit bëjnë çdo ditë me higjienën e përditshme

Kush do e mendonte se disa detaje të vogla që nuk ju kushtoni rëndësi do të ndikonin në shëndetin tuaj? Higjiena e përditshme dhe gabimet që bëjmë me të, bën që organizmi të preket nga  bakteret. Më poshtë po ju zbulojmë një listë me gabimet e higjienës që bëni çdo ditë pa vetëdije.

1- Hani thonjtë nga stresi

2- Nuk lani duart pasi keni përdorur tualetin

3- Përdorni pambuk për të pastruar veshët

4- Nuk ndryshoni furçën e dhëmbëve për një kohë të gjatë

5- Kur nuk lani fytyrës çdo ditë

6- Nuk lani sendet që përdorni çdo ditë

7- Flini në çarçafë pambuku

8- Fshini me fshesë korrenti çdo ditë

9- Zgjasni shumë thonjtë e këmbës

10- Harroni të lani dhëmbët dy herë në ditë/revistawho.com