• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

SERIALI “NËNË”/ Shefi i policisë për të drejtat e fëmijëve shkon për kontroll, ja ç’do të ndodhë sot

Zejnep shkon pranë Aliut si mbështetjen e vetme të saj. Turna vazhdon të luajë lojën e lumturisë në prani të Sules, për të mos i shkaktuar Zejnepit probleme me drejtësinë.
Sule është e detyruar të fshehë Turnën në dollapin e punës që të mos diktohet nga të tjerët. Në këtë kohë, shefi i policisë mbi të drejtat e fëmijëve, vjen për të pyetur për Turnën. Prania e policisë, largon klientelën dhe Xhengiz kthehet në debitor ndaj pronarit të lokalit.
Të nesërmen, Zejnep do të mund ta takohet me Turnën, por reagimi i saj do të jetë zhgënjyes për të. Xhenigz i kërkon Zejnepit shuma të mëdha parash. Më vonë, shefi policisë, gjen Turnën në shtëpi.

CLOSE
CLOSE