• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Sarasvatiçandra”, Kumud kap mat Artin… ja çfarë do ndodhë nesër

Arti telefonon Gumanin dhe i thotë se çdo gjë po shkon siç do ajo. Guman i thotë të ketë kujdes sepse ata mund ta kuptojnë. Arti i thotë se familja dyshon tek ajo, por Kumud nuk po reagon. Ajo i thotë Gumanit t’i dërgojë para familjes së saj. Deni, Kabir dhe Anushka flasin për Artin dhe dyshojnë tek ajo. Saras shkon të flasë me Sarasvatin. Sarasvati e pyet atë çfarë ka pasi duket i zbehur në fyyrë. Saras i thotë se nuk mund të kalojë dhimbjen që kaloi ajo por ajo i tregoi se duhet të besojë tek Zoti. “Jo ma unë mund të kaloj dhimbjen që kalove ti. Ti më mësove të kem besim tek Zoti dhe të lutem. Jam gjithmonë me ty. Isha i paplotë pa ty. Nuk i flisja të gjithëve dhe isha i rezervuar. Kur të pashë nuk mund ta besoja që ti u ktheve në jetën time. Kur mbështeta kokën në prehrin tënd mora aq shumë paqe saqë harrova botën. Harrova të të them diçka të rëndësishme. Arti është një vajzë shumë e mirë. Ajo kujdeset shumë mirë për ty. Por unë nuk mund të martohem me të sepse…”, -Sarasvati ja ndërpret fjalinë dhe i thotë se ai po e thotë këtë për shkak të Kumudit. Ajo përkeqësohet dhe bie pa ndjenja. Saras thërret ma. Kumud vjen dhe tmerrohet shkruan revistawho.com. Sarasvati zgjohet dhe sheh të gjithë familjen rreth saj. Ajo thotë se nesër do bëhet fejesa e Sarasit dhe Artit. Dugba i thotë asaj mos të nxitohet për nje vendim të tillë. Sarasvati është e vendosur. Kumud qan. Dugba shkon të flasë me Sarasin dhe i thotë se e do Kumudin por nuk ka si t’ja shpjegojë Sarasvatit. Saras është i mërzitur sepse nesër do bëhet fejesa e tij me Artin dhe Kumud u dorëzua. Dugba i thotë se Kumud u dorëzua sepse ajo nuk mund të luftojë me Sarasvatin për të. Saras shkon tek Kumudi dhe i thotë se nuk mund të martohet me Artin. Kumud i thotë se ai duhet të shohë gjendjen e mamasë sepse nuk mund ta humbë përsëri atë. Saras thotë se Arti mund t’i ndihmojë. Ai i thotë Artit të aktrojë derisa Sarasvati të bëhet mirë. Arti thotë se nuk mund të aktrojë dhe të gënjejë Sarasvatin. Ajo del jashtë të flasë në telefon me Gumanin. Deni e sheh atë. Arti nuk e merr dot Gumanin në telefon pasi përballet me Anushkën dhe e gënjen atë. Ajo shkon në kuzhinë dhe flet në telefon me Gumanin. Arti i thotë Gumanit të takohen. Kabir dhe Deni e dëgjojnë atë shkruan revistawho.com. Arti shkon tek Dugba dhe i thotë se babai i saj është sëmurë dhe do shkojë ta takojë. Deni dhe Kabir ndjekin Artin. Arti shkon në azil dhe i tregon Gumanit daljen sekrete. Kabir dhe Deni pyesin një infermiere për Artin por ajo nuk i jep informacion. Kumud kap mart Artin duke u zbukuruar. Ajo është e lumtur që do fejohet me Sarasin. Kumud pyet veten pse Arti po e merr me qejf fejesën. Ajo mendonte se Arti po e bënte këtë për hir të Sarasvatit. Guman arrin të dalë nga azili por roja e kap atë./revistawho.com